Inhoud

 • Lange Lozanastraat 142 B2
  2018 Antwerpen
 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Aert van Nesstraat 400
  3012 CA Rotterdam
  Group 47

Projecten

Diversiteit kenmerkt onze projecten en ons team. We zijn inzetbaar in de volle breedte van het juridisch speelveld. En nemen altijd de rol aan die past bij het project of uw vraag. Geef ons de leiding, laat ons ondersteunen, zaken implementeren, de kar trekken of een versnelling realiseren.

Altijd geldt: u bepaalt én we doen het samen.

Omdat we zojuist onze stevige stappen over de grens hebben gezet, bouwen we onze projecten op. Stay tuned! Toch vast een inkijkje in de projecten van Halsten in Nederland? Zie hier.

halsten divider copy 6

Voor elke opdracht en tijdens elk project heeft u de zekerheid van een veelzijdig en flexibel team van topspecialisten. Dat kan aanhaken en opschalen wanneer het nodig is en terugtreedt wanneer de klus is gedaan.

Hieronder vindt u een overzicht van projecten waar onze legal counsels en advocaten de afgelopen periode mee bezig zijn geweest. Deze projecten zijn niet in een hokje te plaatsen of in disciplines te verdelen. Elke opdracht is maatwerk en vraagt om een unieke samenstelling van expertises. Wij laten u graag zien hoe we als experts juist de belangrijkste antwoorden vinden in samenwerken.

halsten divider copy 6