Inhoud

 • Lange Lozanastraat 142 B2
  2018 Antwerpen
 • Sarphatistraat 7
  1017 WS Amsterdam
  logo-gemeente-amsterdam (1)
 • Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  eindhoven_pms485_liggend_bb (1)
 • Aert van Nesstraat 400
  5616 LZ Rotterdam
  Group 47

Wij zijn Halsten

Wij zijn Halsten in België, én al lange tijd in Nederland. – wij zijn Halsten BE.legal.

Eén team. Meer dan dertig bedrijfsjuristen, advocaten en andere professionals. Één locatie in België en drie in Nederland. Dat zijn de cijfers van Halsten. Achter die cijfers gaat een team schuil dat samen elke dag hard werkt aan hetzelfde doel: juridische dienstverlening op het allerhoogste niveau bieden aan onze cliënten.

halsten divider copy 6

We zijn dus altijd scherp. Flexibel. Meedenkend en probleemoplossend. Maar bovenal kennen we onze cliënten écht. In onze oprechte betrokkenheid schuilt onze kracht. Het maakt dat we niet alleen vakkundig zijn. We staan er als het erom draait. Voor onze cliënten en zeker ook voor elkaar.

Legal together is niet voor niets ons motto. Wij laten zien dat het anders kan, ook binnen onze eigen organisatie. Wij creëren een klimaat waarbinnen onze specialisten het beste uit zichzelf en uit elkaar halen. Omdat wij oog hebben voor wat hen drijft. Als professional, maar ook als mens. Je kunt pas excelleren als je je goed voelt. Als de energie stroomt en je volledige focus hebt. Dat kan alleen als werk en privé in balans zijn. Als je werk doet waar je goed in bent (of beter in wilt worden). En wanneer je steun krijgt van je collega’s en het vertrouwen van het team.

halsten divider copy 6
halsten divider copy 6

Zou u eens willen praten over hoe het ook in uw organisatie of op uw bedrijfsjuridisch afdeling anders kan?